error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor Joop van Dongen of een soortgelijke accountant voor jouw zaak kan doen?

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van accountancy kantoren in de buurt van Geertruidenberg laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Joop van Dongen uit Geertruidenberg? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Joop van Dongen kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele boekhouding kan je hier terecht.

Informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Joop van Dongen is opgericht in 01-01-2018 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het Kamer Van Koophandel nummer: 70733619. Daarnaast vind je hier andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de tarieven. Overweeg ook andere onderdelen bij het beslissen.

Sommige boekhouders willen alle informatie via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze accountants een passende offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Joop van Dongen
  • Walgang 2, 4931DJ, Geertruidenberg
  • 0162-521396
Branche
Boekhouder
KVK
70733619
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2018
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders