Administratiekantoor Joop van Dongen is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de administratie.

Om goede prijsvoorstellen te ontvangen van administratie experts in de buurt van Geertruidenberg laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Tarieven

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een accountant die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de prijs. Weeg ook andere aspecten mee in jouw beslissingsproces.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene boekhouder werkt vooral met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er binnen een jaar uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze accountants een juiste prijsopgave uitbrengen.

Over dit administratiekantoor

Administratiekantoor Joop van Dongen is geopend op 01-01-2018 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 70733619. Daarnaast vind je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Meer weten over Administratiekantoor Joop van Dongen uit Geertruidenberg? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een ervaren boekhouder bij gebruiken? Administratiekantoor Joop van Dongen kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze andere specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.