Administratiekantoor Jonkman & Vos is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende offertes van accountants in de buurt van Hoogeveen.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor Jonkman & Vos uit Hoogeveen. Kan je iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Jonkman & Vos kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.

Over deze boekhouder

Administratiekantoor Jonkman & Vos is geopend op 26-10-2007 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 04088397. Daarnaast vind je in deze gids andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Wij snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Wel raden we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het kiezen.

De meeste administratiekantoren willen alle informatie digitaal aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt.

De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.