Administratiekantoor Jonkman is een boekhoud expert die jou kan helpen met de administratie.

Om goede kostenplaatjes te bekijken van boekhoud ondernemers in Elim laat je jouw details achter in het formulier.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratiekantoor Jonkman uit Elim. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Jonkman neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete administratie zit je hier goed.

Informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor Jonkman is opgericht in 01-01-2005 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden op basis van het KVK-nummer: 04076510. Daarnaast zie je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

We begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere factoren mee in je keuze.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook handig om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een accountant er binnen twaalf maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.