Administratiekantoor Jongerman is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de financiën.

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende offertes van administratiekantoren in de regio van Wapenveld.

Lees hier alle details en reviews van Administratiekantoor Jongerman uit Wapenveld. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Jongerman regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze meerdere specialiteiten zoals salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer over dit bedrijf

Administratiekantoor Jongerman is opgericht in 01-01-2010 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 08217346. Ook zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een bedrijf met het minst lage tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de kosten. Kijk ook naar andere dingen bij het afwegen.

Vele administratiekantoren willen alle informatie via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze partners een juiste prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen de kosten van een accountant er binnen 12 maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.