error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor Jongerman of een soortgelijke accountant voor jouw zaak kan betekenen?

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van boekhoud experts in Wapenveld laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Jongerman uit Wapenveld? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Jongerman neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze verschillende expertises waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor Jongerman bestaat al sinds 01-01-2010 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 08217346. Ook vind je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Wel adviseren we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in jouw beslissingsproces.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook handig om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze partners een juiste offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er binnen een jaar uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Jongerman
  • Nachtegaalweg 49, 8191XX, Wapenveld
  • 038 4478713
Branche
Boekhouder
KVK
08217346
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders