error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Jolanda Goossens is een boekhoud specialist die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van accountants in de regio van Veldhoven.

Meer weten over Administratiekantoor Jolanda Goossens uit Veldhoven? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Heb je iemand nodig voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Jolanda Goossens kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze meerdere specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer over administratiekantoor

Administratiekantoor Jolanda Goossens is opgericht in 01-02-2011 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 52115585. Daarnaast vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Prijzen

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het afwegen.

De meeste accountants willen alle administratie via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte offerte uit te brengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er binnen een jaar uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Jolanda Goossens
  • Schans 33, 5509NM, Veldhoven
  • 06-10277854
Branche
Boekhouder
KVK
52115585
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-2011
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders