Administratiekantoor Joke van Dijk is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de boekhouding.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te ontvangen van accountants in de regio van Houten laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Joke van Dijk is opgericht in 01-03-1994 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 30118803. Tot slot zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een passende prijsopgave uitbrengen.

Meer weten over Administratiekantoor Joke van Dijk uit Houten? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Ben jij op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Joke van Dijk kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele bedrijfsadministratie zit je hier goed.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Prijzen

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Wel adviseren we je om niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene accountant werkt vooral met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.