error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor John van der Post is een administratie expert die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en ontvang gratis voorstellen van administratiekantoren in de buurt van Hillegom.

Meer weten over Administratiekantoor John van der Post uit Hillegom? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor John van der Post neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze verschillende specialiteiten waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor John van der Post bestaat al sinds 01-01-1995 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het KVK-nummer: 69775621. Ook zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de kosten. Weeg ook andere dingen mee in jouw beoordeling.

Vele bedrijven willen alle informatie via de computer geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook handig om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor John van der Post
Branche
Boekhouder
KVK
69775621
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-01-1995
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders