Administratiekantoor John van der Post is een administratie expert die jou kan assisteren met de financiën.

Om goede prijsvoorstellen te ontvangen van boekhoud specialisten in de regio van Hillegom laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Kosten

Je wil misschien niet een keuze maken voor een bedrijf die het minst goedkoop is. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de kosten. Weeg ook andere aspecten mee in je keuzeproces.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene administrateur werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze bedrijven een juiste offerte uitbrengen.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor John van der Post bestaat al sinds 01-01-1995 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 69775621. Ook vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Meer weten over Administratiekantoor John van der Post uit Hillegom? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor John van der Post regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze andere specialismes zoals salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.