Administratiekantoor John Dankers B.V. is een boekhoud specialist die jou kan assisteren met de administratie.

Vul jouw wensen in en ontvang gratis voorstellen van bedrijven in de buurt van Tilburg.

Meer weten over Administratiekantoor John Dankers B.V. uit Tilburg? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Administratiekantoor John Dankers B.V. kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze verschillende specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor John Dankers B.V. is opgericht in 01-04-1995 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 18041315. Tot slot vind je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor het administratiekantoor die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Wel bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een juiste offerte op te sturen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.