error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor Johan van den Burg of een vergelijkbare boekhouder voor jouw zaak kan doen?

Vul het formulier in en ontvang kosteloze voorstellen van boekhouders in de buurt van Oegstgeest.

hier alle details en reviews van Administratiekantoor Johan van den Burg uit Oegstgeest. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Johan van den Burg kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete administratie kan je hier terecht.

Informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Johan van den Burg bestaat al sinds 01-01-2005 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het Kamer Van Koophandel nummer: 28103714. Ook zie je in deze gids andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet kiezen voor de boekhouder met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de kosten. Weeg ook andere aspecten mee in jouw keuze.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een administrateur er binnen een jaar uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Johan van den Burg
  • Rijnzichtweg 177, 2342AZ Oegstgeest
  • 071 5766545
  • johan@i12bjohan.nl
Branche
Boekhouder
KVK
28103714
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2005
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders