error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor Johan van den Burg of een vergelijkbare administrateur voor jouw kan betekenen?

Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van administratie specialisten in de regio van Oegstgeest laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Johan van den Burg uit Oegstgeest? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Johan van den Burg neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze verschillende specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Over dit bedrijf

Administratiekantoor Johan van den Burg is geopend op 01-01-2005 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 28103714. Tot slot vind je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor de boekhouder die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Toch bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in jouw beslissingsproces.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt vooral met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze bedrijven een juiste offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Johan van den Burg
  • Rijnzichtweg 177, 2342AZ, Oegstgeest
  • 071 5766545
  • johan@i12bjohan.nl
Branche
Boekhouder
KVK
28103714
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2005
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders