error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor J.M. van der Wees is een administratie specialist die jou kan helpen met de boekhouding.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes in te zien van administratie experts in de regio van Zoetermeer laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor J.M. van der Wees uit Zoetermeer? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige accountant bij gebruiken? Administratiekantoor J.M. van der Wees kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze andere specialismes waaronder loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor J.M. van der Wees is geopend op 01-02-1984 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 27109091. Tot slot zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor de boekhouder die de meeste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Toch raden we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het kiezen.

Sommige bedrijven willen alle gegevens via de computer geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze accountants in staat een passende prijsopgave op te sturen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor J.M. van der Wees
  • Toscaschouw 19, 2726JJ, Zoetermeer
  • 079 3319045
Branche
Boekhouder
KVK
27109091
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-1984
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders