Administratiekantoor J.M. Schellen is een boekhoud specialist die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul het formulier in en ontvang gratis prijsopgaven van accountants in de buurt van Eindhoven.

hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor J.M. Schellen uit Eindhoven. Kan je iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor J.M. Schellen neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze verschillende specialiteiten zoals salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor J.M. Schellen is geopend op 01-10-2006 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 17262714. Ook vind je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de prijs. Weeg ook andere dingen mee in je beslissingsproces.

Vele boekhouders willen alle gegevens via mail geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze partners in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.