error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor J.J. Winkel is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van boekhouders in de regio van Heemskerk.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor J.J. Winkel uit Heemskerk. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor J.J. Winkel kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Meer over accountancykantoor

Administratiekantoor J.J. Winkel bestaat al sinds 07-12-2006 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het KVK-nummer: 64941914. Tot slot vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Kosten

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Toch raden we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het beslissen.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze boekhouders een passende offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er binnen twaalf maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor J.J. Winkel
Branche
Boekhouder
KVK
64941914
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
07-12-2006
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders