Administratiekantoor J.J. van Meurs is een administratie bedrijf die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en krijg gratis voorstellen van administratiekantoren in de regio van Alblasserdam.

Meer weten over Administratiekantoor J.J. van Meurs uit Alblasserdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Administratiekantoor J.J. van Meurs kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze verschillende specialiteiten zoals loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor J.J. van Meurs is geopend op 01-02-1989 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het KVK-nummer: 23060389. Tot slot zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een accountant die de meeste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere factoren mee in jouw keuzeproces.

De meeste administratiekantoren willen alle administratie digitaal opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een juiste offerte uit te brengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.