error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor J.J. van Dijk is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Vul het formulier in en ontvang kosteloze offertes van boekhouders in de regio van Waarder.

Meer weten over Administratiekantoor J.J. van Dijk uit Waarder? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Heb jij iemand nodig voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor J.J. van Dijk doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze verschillende specialiteiten waaronder salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor J.J. van Dijk bestaat al sinds 01-01-2002 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 24335371. Tot slot vind je hier meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze boekhouders een juiste prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor J.J. van Dijk
  • Mr P v Vollenhovenstr 3, 3466LE, Waarder
  • 078 6428106
Branche
Boekhouder
KVK
24335371
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2002
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders