error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor JJ Koerhuis is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de financiën.

Om goede kostenplaatjes te bekijken van boekhoud specialistes in Nieuwleusen laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor JJ Koerhuis uit Nieuwleusen. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor JJ Koerhuis doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze meerdere expertises zoals loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer over deze accountant

Administratiekantoor JJ Koerhuis is geopend op 01-09-2004 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 65200896. Daarnaast zie je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Kosten

We snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere aspecten bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor JJ Koerhuis
  • Pr.Beatrixlaan 2, 7711KG, Nieuwleusen
  • 0529 485395
  • www.jjkoerhuis.nl
  • joop@jjkoerhuis.nl
Branche
Boekhouder
KVK
65200896
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-2004
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders