Administratiekantoor JJ Koerhuis is een boekhoud expert die jou kan helpen met de administratie.

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van bedrijven in de omgeving van Nieuwleusen.

Meer weten over Administratiekantoor JJ Koerhuis uit Nieuwleusen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? Administratiekantoor JJ Koerhuis kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze verschillende specialismes waaronder salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor JJ Koerhuis is opgericht in 01-09-2004 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 65200896. Ook vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Je wil misschien niet een keuze maken voor de boekhouder met het minst lage tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de kosten. Neem ook andere factoren mee in jouw keuze.

De meeste accountants willen alle gegevens via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene accountant werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er binnen een jaar uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.