error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor J.J. Hensing is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes in te zien van accountants in de regio van Bodegraven laat je jouw details achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor J.J. Hensing uit Bodegraven? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor J.J. Hensing kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze verschillende specialismes waaronder loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor J.J. Hensing bestaat al sinds 01-01-1990 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 28051426. Daarnaast zie je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Kosten

Wij begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het beslissen.

Vele boekhouders willen alle informatie digitaal geleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze accountants een passende prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor J.J. Hensing
  • Meije 88, 2411PL, Bodegraven
  • 06-42960343
  • h.hensing@gmail.com
Branche
Boekhouder
KVK
28051426
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1990
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders