error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor J.J. de Boer is een boekhoud specialist die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul jouw wensen in en krijg gratis voorstellen van bedrijven in de buurt van Almere.

hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor J.J. de Boer uit Almere. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor J.J. de Boer doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de complete boekhouding ben je aan het juiste adres.

Over dit bedrijf

Administratiekantoor J.J. de Boer is geopend op 01-01-2001 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 39076610. Daarnaast zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor met het minst lage tarief. Vandaar dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de tarieven. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

Sommige accountants willen alle informatie via de computer geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt voornamelijk met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze bedrijven een passende prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor J.J. de Boer
Branche
Boekhouder
KVK
39076610
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2001
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders