error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor J.J. Beersma-Hasert is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de financiën.

Vul jouw wensen in en ontvang gratis offertes van boekhouders in de omgeving van Edam.

Meer weten over Administratiekantoor J.J. Beersma-Hasert uit Edam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede accountant voor nodig? Administratiekantoor J.J. Beersma-Hasert kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze meerdere expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor J.J. Beersma-Hasert is geopend op 17-04-2017 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het KVK-nummer: 68602952. Tot slot vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Wel we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Neem ook andere dingen mee in je beslissingsproces.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze accountants in staat een passende offerte voor te stellen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor J.J. Beersma-Hasert
  • Jan van Wallendalplein 12, 1135WN, Edam
  • 0299 372049
Branche
Boekhouder
KVK
68602952
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
17-04-2017
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders