error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor J.H. Frijns of een vergelijkbare accountant voor jouw zaak kan doen?

Om passende prijsvoorstellen te bekijken van boekhoud ondernemers in de regio van Maastricht laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor J.H. Frijns uit Maastricht. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor J.H. Frijns kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele boekhouding kan je hier terecht.

Meer over administratiekantoor

Administratiekantoor J.H. Frijns bestaat al sinds 01-06-1984 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 14623629. Ook vind je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Wij begrijpen dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere dingen mee in je beoordeling.

Sommige boekhouders willen alle gegevens via de computer geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een juiste offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen de kosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor J.H. Frijns
  • Meendaal 188, 6228GS, Maastricht
  • 043 3611687
Branche
Boekhouder
KVK
14623629
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-06-1984
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders