Erachter komen wat Administratiekantoor J.H. Frijns of een vergelijkbare boekhouder voor je kan doen?

Vul je gegevens in en krijg gratis voorstellen van accountants in de omgeving van Maastricht.

Meer informatie over deze accountant

Administratiekantoor J.H. Frijns is opgericht in 01-06-1984 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 14623629. Daarnaast zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze boekhouders in staat een juiste offerte op te sturen.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratiekantoor J.H. Frijns uit Maastricht. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Administratiekantoor J.H. Frijns kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze meerdere expertises zoals loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er binnen een jaar uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Tarieven

Je wil uiteraard niet kiezen voor een bedrijf die het minst goedkoop is. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Toch raden we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere factoren mee in je keuzeproces.

Vele boekhouders willen alle informatie digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.