error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor J.H. Dijk is een administratie expert die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende offertes van bedrijven in de buurt van Borger.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor J.H. Dijk uit Borger. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor J.H. Dijk doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze andere specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor J.H. Dijk bestaat al sinds 01-01-1979 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 04035860. Ook vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Neem ook andere factoren mee in jouw keuze.

Vele accountants willen alle gegevens via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een passende prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een administrateur er binnen 12 maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor J.H. Dijk
  • Hoofdstraat 74, 9531AJ, Borger
  • 0599 235056
Branche
Boekhouder
KVK
04035860
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-01-1979
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders