Weten wat Administratiekantoor J.H. Dijk of een andere boekhouder voor jouw zaak kan betekenen?

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van boekhoud ondernemers in de buurt van Borger laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Tarieven

We vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze boekhouders een passende offerte uitbrengen.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor J.H. Dijk is geopend op 01-01-1979 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 04035860. Ook vind je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Meer weten over Administratiekantoor J.H. Dijk uit Borger? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor J.H. Dijk regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze verschillende expertises zoals loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.