error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor J.H. de Wit is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van bedrijven in de omgeving van Grou.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor J.H. de Wit uit Grou. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Administratiekantoor J.H. de Wit kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Over deze accountant

Administratiekantoor J.H. de Wit is opgericht in 01-06-2005 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 01108769. Tot slot zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Prijzen

We begrijpen dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de prijs. Weeg ook andere aspecten mee in je beoordeling.

Sommige accountants willen alle informatie via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze partners een passende offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor J.H. de Wit
  • Prinses Beatrixweg 11, 9001JM, Grou
  • 0566-623107
Branche
Boekhouder
KVK
1108769
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-06-2005
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders