error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor J.H. Dassen is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te ontvangen van accountancy kantoren in Cadier en Keer laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor J.H. Dassen uit Cadier en Keer? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor J.H. Dassen doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze andere expertises zoals salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor J.H. Dassen is opgericht in 01-02-1973 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 14619010. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Je wil misschien niet kiezen voor een bedrijf die de meeste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Beslis niet alleen op basis van de tarieven. Overweeg ook andere dingen bij het afwegen.

Vele administratiekantoren willen alle gegevens via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze accountants een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een accountant er binnen een jaar uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor J.H. Dassen
  • Johan Frisostraat 17, 6267BB, Cadier en Keer
  • 043 4071857
Branche
Boekhouder
KVK
14619010
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-1973
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders