Administratiekantoor J.H. Dassen is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de financiën.

Vul het formulier in en ontvang gratis offertes van accountants in de regio van Cadier en Keer.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor J.H. Dassen is opgericht in 01-02-1973 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 14619010. Tot slot zie je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze accountants een passende offerte uitbrengen.

Meer weten over Administratiekantoor J.H. Dassen uit Cadier en Keer? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Kan jij iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor J.H. Dassen kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Kosten

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor het administratiekantoor die het minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de kosten. Weeg ook andere factoren mee in je beslissingsproces.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.