Administratiekantoor J.H. Claassen is een administratie specialist die jou kan ontzorgen met de financiën.

Vul het formulier in en ontvang kosteloze offertes van boekhouders in de buurt van Maarssen.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor J.H. Claassen uit Maarssen. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor J.H. Claassen neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze verschillende expertises zoals salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor J.H. Claassen bestaat al sinds 01-11-1982 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het KVK-nummer: 30067969. Daarnaast zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Wel adviseren we je om niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het afwegen.

Vele accountants willen alle informatie via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze administratiekantoren een juiste offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uitbesteed.