error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Jet van Maanen is een administratie expert die jou kan assisteren met de administratie.

Om passende prijsvoorstellen in te zien van boekhoud specialisten in de buurt van Vierhouten laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Jet van Maanen uit Vierhouten? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Jet van Maanen kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Informatie over dit administratiekantoor

Administratiekantoor Jet van Maanen is geopend op 01-01-2007 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 08154659. Tot slot zie je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een accountant met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Wel raden we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Neem ook andere dingen mee in jouw keuze.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze partners in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er binnen 12 maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Jet van Maanen
  • Elspeterbosweg 120a, 8076RD Vierhouten
  • 0577 411590
Branche
Boekhouder
KVK
08154659
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders