error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Jemasiem is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van boekhoud experts in de omgeving van Groningen laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Jemasiem uit Groningen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Jemasiem doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.

Over deze accountant

Administratiekantoor Jemasiem is geopend op 01-10-2011 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 53644069. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Prijzen

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de prijs. Neem ook andere dingen mee in jouw beoordeling.

Vele boekhouders willen alle administratie via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze boekhouders een passende prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor Jemasiem
Branche
Boekhouder
KVK
53644069
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2011
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders