Meer informatie over wat Administratiekantoor Jemasiem of een andere boekhouder voor je kan betekenen?

Om voor jou geschikte offertes te ontvangen van boekhoud ondernemers in de regio van Groningen laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Kosten

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor het administratiekantoor die het minst goedkoop is. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Toch raden we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het afwegen.

Sommige bedrijven willen alle gegevens via de computer geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er binnen een jaar uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze bedrijven een juiste prijsopgave uitbrengen.

Meer informatie over dit accountancykantoor

Administratiekantoor Jemasiem is geopend op 01-10-2011 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het KVK-nummer: 53644069. Ook vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Jemasiem uit Groningen. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Administratiekantoor Jemasiem kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze meerdere expertises waaronder loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.