error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Jellema is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende offertes van administratiekantoren in de omgeving van Amsterdam.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Jellema uit Amsterdam. Heb jij iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Jellema neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete administratie zit je hier goed.

Meer informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor Jellema is geopend op 26-06-1992 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 33239185. Tot slot zie je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het kiezen.

De meeste accountants willen alle gegevens via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een administrateur er binnen twaalf maanden uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Jellema
  • Ketelmakerij 157, 1021PA, Amsterdam
  • 020 - 4940407
Branche
Boekhouder
KVK
33239185
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
26-06-1992
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders