Meer informatie over wat Administratiekantoor Jellema of een andere accountant voor jouw zaak kan betekenen?

Vul je gegevens in en krijg gratis voorstellen van boekhouders in de regio van Amsterdam.

Meer weten over Administratiekantoor Jellema uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Jellema regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze andere specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor Jellema is opgericht in 26-06-1992 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 33239185. Ook vind je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet kiezen voor een accountant die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Toch adviseren we je om niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere dingen mee in je beslissingsproces.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een administrateur er binnen twaalf maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.