error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor Jédé of een vergelijkbare administrateur voor jouw kan doen?

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van administratiekantoren in de regio van Oosterwolde.

hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Jédé uit Oosterwolde. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor Jédé neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze meerdere expertises zoals salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Jédé is opgericht in 28-02-2000 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 01088007. Ook vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet kiezen voor de boekhouder met het minst lage tarief. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Toch bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere dingen mee in je keuzeproces.

Vele accountants willen alle administratie via mail geleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze partners in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

De meeste mensen halen het bedrag van een accountant er in minder dan 12 maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor Jédé
Branche
Boekhouder
KVK
01088007
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
28-02-2000
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders