error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor JeDa is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om passende prijsvoorstellen te ontvangen van boekhoud ondernemers in de regio van Hilversum laat jij jouw details achter in het formulier.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor JeDa uit Hilversum. Kan je iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor JeDa neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete boekhouding ben je aan het juiste adres.

Over accountancykantoor

Administratiekantoor JeDa is opgericht in 01-01-2008 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het Kamer Van Koophandel nummer: 32132050. Tot slot vind je in deze gids andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor de boekhouder die de meeste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere dingen bij het kiezen.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze boekhouders een juiste offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er binnen een jaar uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor JeDa
  • Jac. P. Thijsseplein 47, 1221HH, Hilversum
  • 035 6835845
  • www.infojeda.nl
  • info@infojeda.nl
Branche
Boekhouder
KVK
32132050
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2008
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders