Ontdekken wat Administratiekantoor JeDa of een vergelijkbare administrateur voor je kan doen?

Vul het formulier in en krijg gratis prijsopgaven van boekhouders in de buurt van Hilversum.

Meer weten over Administratiekantoor JeDa uit Hilversum? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor JeDa kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze meerdere expertises waaronder salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer informatie over dit administratiekantoor

Administratiekantoor JeDa is geopend op 01-01-2008 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 32132050. Tot slot zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de tarieven. Overweeg ook andere onderdelen bij het kiezen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze partners in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.