Administratiekantoor Jeanette van der Burgh is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om goede kostenplaatjes in te zien van boekhoud specialistes in de omgeving van Nootdorp laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratiekantoor Jeanette van der Burgh uit Nootdorp. Ben je op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Jeanette van der Burgh neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze meerdere specialismes zoals salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Jeanette van der Burgh bestaat al sinds 01-08-1993 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het Kamer Van Koophandel nummer: 27144749. Ook vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Kosten

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor een bedrijf die de meeste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het afwegen.

De meeste accountants willen alle informatie via mail geleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een passende offerte op te sturen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.