error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor J.E. Koldenhof B.V. is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de financi├źn.

Om passende offertes te ontvangen van boekhoud specialisten in de regio van Krimpen aan den IJssel laat jij jouw details achter in het formulier.

Kosten

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de kosten. Kijk ook naar andere onderdelen bij het kiezen.

De meeste administratiekantoren willen alle informatie digitaal opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze partners een passende offerte uitbrengen.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor J.E. Koldenhof B.V. is geopend op 07-11-1985 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het KVK-nummer: 24158616. Ook zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Meer weten over Administratiekantoor J.E. Koldenhof B.V. uit Krimpen aan den IJssel? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Kan jij iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor J.E. Koldenhof B.V. kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de volledige boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Administratiekantoor J.E. Koldenhof B.V.
  • Jan Steenstraat 52, 2923CP Krimpen aan den IJssel
  • 0180 515213
  • www.koldenhofbv.nl
  • info@koldenhofbv.nl
Branche
Boekhouder
KVK
24158616
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
07-11-1985
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders