error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor J.C.S. van Orselen B.V. of een soortgelijke accountant voor jouw kan betekenen?

Om op maat gemaakte offertes in te zien van accountancy kantoren in Hellevoetsluis laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor J.C.S. van Orselen B.V. uit Hellevoetsluis. Kan je iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor J.C.S. van Orselen B.V. neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze verschillende specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor J.C.S. van Orselen B.V. bestaat al sinds 22-09-2005 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 24383464. Daarnaast vind je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Wij begrijpen dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Wel we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het beslissen.

Sommige accountants willen alle administratie digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze accountants een passende prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor J.C.S. van Orselen B.V.
  • Rijksstraatweg 301, 3222KE, Hellevoetsluis
  • 0181 310825
Branche
Boekhouder
KVK
24383464
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
22-09-2005
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders