error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor J.C. Langendoen is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de financi├źn.

Vul het formulier in en ontvang kosteloze prijsopgaven van bedrijven in de buurt van Rotterdam.

Meer weten over Administratiekantoor J.C. Langendoen uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? Administratiekantoor J.C. Langendoen kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete administratie zit je hier goed.

Over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor J.C. Langendoen is opgericht in 01-01-1993 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 24235850. Ook zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Je wil misschien niet een keuze maken voor een accountant met het minst lage tarief. Om deze reden dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de prijs. Neem ook andere factoren mee in je beslissingsproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze boekhouders een passende prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen de kosten van een accountant er binnen twaalf maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor J.C. Langendoen
Branche
Boekhouder
KVK
24235850
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-01-1993
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders