Administratiekantoor J.C. Langendoen is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en krijg kosteloze voorstellen van bedrijven in de buurt van Rotterdam.

Tarieven

Je wil misschien niet kiezen voor een bedrijf met het hoogste tarief. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Overweeg ook andere onderdelen bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene accountant werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

De meeste mensen halen de kosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

Meer over deze accountant

Administratiekantoor J.C. Langendoen bestaat al sinds 01-01-1993 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 24235850. Daarnaast vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Meer weten over Administratiekantoor J.C. Langendoen uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Ben jij op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor J.C. Langendoen doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze andere specialiteiten zoals loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.