error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor J.B. van der Lingen of een vergelijkbare administrateur voor je kan betekenen?

Vul het formulier in en krijg gratis prijsopgaven van bedrijven in de buurt van Katwijk.

Meer weten over Administratiekantoor J.B. van der Lingen uit Katwijk? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor J.B. van der Lingen kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale boekhouding kan je hier terecht.

Meer over dit bedrijf

Administratiekantoor J.B. van der Lingen is geopend op 01-01-2007 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 27332362. Ook zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een bedrijf die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Beslis niet alleen op basis van de kosten. Weeg ook andere aspecten mee in jouw keuze.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook handig om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze administratiekantoren een juiste prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor J.B. van der Lingen
  • E.A. Borgerstraat 2, 2225AR, Katwijk
  • 071 4016549
Branche
Boekhouder
KVK
27332362
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders