Administratiekantoor JB is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de administratie.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te ontvangen van accountants in de regio van Hoorn laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor JB uit Hoorn? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor JB doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige boekhouding zit je hier goed.

Meer over dit accountancykantoor

Administratiekantoor JB is geopend op 01-01-1990 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 36035426. Daarnaast vind je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de prijs. Overweeg ook andere aspecten bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene accountant werkt vooral met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook handig om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.