error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor JB is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen in te zien van boekhoud ondernemers in Hoorn laat jij jouw details achter in het formulier.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratiekantoor JB uit Hoorn. Kan jij iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor JB kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze andere expertises zoals loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor JB is geopend op 01-01-1990 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen onder het Kamer Van Koophandel nummer: 36035426. Daarnaast vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Kosten

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere dingen mee in jouw keuze.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze accountants een passende offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor JB
Branche
Boekhouder
KVK
36035426
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1990
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders