error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor Jaru BV of een soortgelijke boekhouder voor jouw kan doen?

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende offertes van administratiekantoren in de omgeving van Leerdam.

Meer weten over Administratiekantoor Jaru BV uit Leerdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Administratiekantoor Jaru BV kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze andere specialiteiten zoals loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor Jaru BV bestaat al sinds 09-11-2009 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het KVK-nummer: 30274636. Ook vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de kosten. Neem ook andere factoren mee in je keuze.

Vele administratiekantoren willen alle administratie via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een passende offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Jaru BV
  • Hyacinthstraat 34, 4142ZK, Leerdam
  • 0345-633932
  • www.jaru.nl
  • info@jaru.nl
Branche
Boekhouder
KVK
30274636
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
09-11-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders