error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Janssen-van Gestel is een administratie expert die jou kan assisteren met de financiën.

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende voorstellen van administratiekantoren in de omgeving van Weert.

Meer weten over Administratiekantoor Janssen-van Gestel uit Weert? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Janssen-van Gestel neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze meerdere specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer over dit bedrijf

Administratiekantoor Janssen-van Gestel is geopend op 01-01-1976 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 13017759. Daarnaast vind je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Tarieven

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere dingen mee in jouw keuzeproces.

Sommige boekhouders willen alle gegevens via mail geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte offerte uit te brengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Janssen-van Gestel
  • Minderbroederslaan 12, 6001AE, Weert
  • 0495 521747
Branche
Boekhouder
KVK
13017759
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1976
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders