Administratiekantoor Jansen is een administratie specialist die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en ontvang gratis voorstellen van bedrijven in de buurt van Bergen op Zoom.

Meer weten over Administratiekantoor Jansen uit Bergen op Zoom? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Ben jij op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Jansen kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de gehele administratie zit je hier goed.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Jansen is opgericht in 08-01-2008 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 20136610. Ook zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

We vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de kosten. Weeg ook andere dingen mee in jouw beslissingsproces.

Sommige administratiekantoren willen alle informatie digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene accountant werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze accountants in staat een juiste offerte voor te stellen.

De meeste mensen halen de onkosten van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.