error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Jansen is een administratie expert die jou kan ontzorgen met de financi├źn.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen in te zien van administratie bedrijven in Bergen op Zoom laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Jansen uit Bergen op Zoom. Ben je op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Jansen kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Meer over deze accountant

Administratiekantoor Jansen bestaat al sinds 08-01-2008 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 20136610. Tot slot vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Wel raden we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een passende prijsopgave op te sturen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een accountant er binnen een jaar uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Jansen
  • Kruisakkers 2K6, 4613BV, Bergen op Zoom
  • 0164 234267
Branche
Boekhouder
KVK
20136610
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
08-01-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders