error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor Jan Leenders of een soortgelijke accountant voor je kan doen?

Vul je gegevens in en krijg gratis offertes van boekhouders in de regio van Heerlen.

hier alle details en reviews van Administratiekantoor Jan Leenders uit Heerlen. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Jan Leenders neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige administratie hoef je niet verder te zoeken.

Informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Jan Leenders is geopend op 10-01-2011 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het KVK-nummer: 51634295. Tot slot vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Je wil misschien niet kiezen voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de prijs. Overweeg ook andere dingen bij het kiezen.

De meeste accountants willen alle administratie digitaal geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze bedrijven een passende prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Jan Leenders
Branche
Boekhouder
KVK
51634295
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
10-01-2011
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders