Administratiekantoor Jan Kort is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van boekhoud specialisten in de regio van Gorredijk laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Over dit bedrijf

Administratiekantoor Jan Kort bestaat al sinds 06-01-1995 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 1070568. Tot slot zie je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze accountants een juiste offerte uitbrengen.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratiekantoor Jan Kort uit Gorredijk. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige accountant voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Jan Kort regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de gehele boekhouding ben je aan het juiste adres.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Kosten

Je wil misschien niet kiezen voor een accountant die het minst goedkoop is. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de tarieven. Neem ook andere factoren mee in jouw beslissingsproces.

De meeste accountants willen alle informatie digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene accountant werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.