error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Jan Kort is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende voorstellen van accountants in de omgeving van Gorredijk.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Jan Kort uit Gorredijk. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Jan Kort kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze meerdere specialismes zoals salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer over deze accountant

Administratiekantoor Jan Kort bestaat al sinds 06-01-1995 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 01070568. Daarnaast vind je hier meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Tarieven

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de prijs. Overweeg ook andere aspecten bij het kiezen.

Sommige accountants willen alle informatie via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt vooral met de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

De meeste mensen halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Jan Kort
  • Rattelwacht 14, 8401WX, Gorredijk
  • 06-50271738
  • www.jankort.nl
  • info@jankort.nl
Branche
Boekhouder
KVK
1070568
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
06-01-1995
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders