Weten wat Administratiekantoor J.A.M. van Dam of een vergelijkbare boekhouder voor jouw zaak kan doen?

Om op maat gemaakte offertes te bekijken van administratie specialisten in de buurt van Wijk bij Duurstede laat jij jouw details achter in het formulier.

hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor J.A.M. van Dam uit Wijk bij Duurstede. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede accountant bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor J.A.M. van Dam regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze meerdere expertises waaronder salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer informatie over dit administratiekantoor

Administratiekantoor J.A.M. van Dam is opgericht in 01-04-1977 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 30282239. Daarnaast zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet kiezen voor de boekhouder die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Wel raden we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene accountant werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een passende offerte op te sturen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er in minder dan 12 maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uitbesteed.