error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor J.A.M. van Dam is een administratie specialist die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om goede kostenplaatjes te ontvangen van boekhoud specialistes in de buurt van Wijk bij Duurstede laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor J.A.M. van Dam uit Wijk bij Duurstede? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Heb jij iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor J.A.M. van Dam doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze meerdere specialismes waaronder salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor J.A.M. van Dam is opgericht in 01-04-1977 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 30282239. Tot slot zie je hier andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Kosten

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de kosten. Neem ook andere aspecten mee in jouw keuze.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een juiste prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor J.A.M. van Dam
  • Regge 3, 3961HN, Wijk bij Duurstede
  • 06-54637513
Branche
Boekhouder
KVK
30282239
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-1977
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders