error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor J.A.E. Bok is een administratie specialist die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van accountants in de regio van Nederhemert.

Meer weten over Administratiekantoor J.A.E. Bok uit Nederhemert? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? Administratiekantoor J.A.E. Bok kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze meerdere expertises waaronder loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor J.A.E. Bok bestaat al sinds 01-01-1978 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 11013128. Ook vind je hier meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Prijzen

We vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere factoren mee in je beoordeling.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze partners een passende prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor J.A.E. Bok
  • Nederhemertsekade 1, 5317NK, Nederhemert
  • 0418 552309
  • adm@bok.nl
Branche
Boekhouder
KVK
11013128
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1978
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders