error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Jada is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende offertes van accountants in de buurt van Rotterdam.

Over dit administratiekantoor

Administratiekantoor Jada is opgericht in 02-11-2015 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het KVK-nummer: 64409376. Tot slot zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Om een goede afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Meer weten over Administratiekantoor Jada uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Jada kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze andere expertises zoals salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een administrateur er binnen een jaar uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Prijzen

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de kosten. Kijk ook naar andere dingen bij het afwegen.

Vele boekhouders willen alle gegevens digitaal geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Administratiekantoor Jada
  • Zonnebloemstraat 71A, 3051ST Rotterdam
  • 06-18667521
Branche
Boekhouder
KVK
64409376
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
02-11-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders