error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor Jada of een soortgelijke boekhouder voor jouw kan doen?

Om goede kostenplaatjes te ontvangen van boekhoud experts in Rotterdam laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Jada uit Rotterdam. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Jada doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.

Informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor Jada is opgericht in 02-11-2015 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 64409376. Ook zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Wel raden we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het kiezen.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een passende offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er binnen 12 maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Jada
  • Zonnebloemstraat 71A, 3051ST, Rotterdam
  • 06-18667521
Branche
Boekhouder
KVK
64409376
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
02-11-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders