error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor "Jacko" is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en krijg gratis prijsopgaven van bedrijven in de omgeving van Eersel.

Meer weten over Administratiekantoor "Jacko" uit Eersel? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Ben jij op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor "Jacko" kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze verschillende expertises waaronder loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer over dit bedrijf

Administratiekantoor "Jacko" is geopend op 01-06-1981 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 17046549. Ook zie je hier andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Prijzen

We vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de prijs. Weeg ook andere aspecten mee in jouw keuze.

Vele boekhouders willen alle gegevens digitaal geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze partners in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

De meeste mensen halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor "Jacko"
  • Postelseweg 52b, 5521RB, Eersel
  • 0497 515217
  • j.kouwenberg2@chello.nl
Branche
Boekhouder
KVK
17046549
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-06-1981
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders