error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor Jac van den Biggelaar of een vergelijkbare administrateur voor jouw kan betekenen?

Vul jouw wensen in en krijg gratis offertes van accountants in de regio van Goirle.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Jac van den Biggelaar uit Goirle. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Jac van den Biggelaar neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze verschillende specialismes zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Jac van den Biggelaar is geopend op 01-01-2014 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 60072121. Daarnaast vind je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet kiezen voor de boekhouder die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook handig om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze partners in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

De meeste mensen halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor Jac van den Biggelaar
Branche
Boekhouder
KVK
60072121
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2014
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders