error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor Jabrijo of een vergelijkbare accountant voor je kan doen?

Vul je gegevens in en krijg gratis offertes van boekhouders in de omgeving van 's-Gravenhage.

Meer weten over Administratiekantoor Jabrijo uit 's-Gravenhage? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede accountant bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Jabrijo regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.

Over deze boekhouder

Administratiekantoor Jabrijo is geopend op 18-03-2008 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 27315553. Daarnaast zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Je wil misschien niet kiezen voor het administratiekantoor die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de kosten. Overweeg ook andere onderdelen bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een accountant er binnen een jaar uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Jabrijo
  • Stieltjesstraat 19, 2521VE, 's-Gravenhage
  • 06-15393228
  • info@jabrijo.nl
Branche
Boekhouder
KVK
27315553
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
18-03-2008
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders