Administratiekantoor J.A. van der Meer is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de administratie.

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende offertes van administratiekantoren in de omgeving van Marrum.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor J.A. van der Meer uit Marrum. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede accountant bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor J.A. van der Meer doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige boekhouding kan je hier terecht.

Meer over deze accountant

Administratiekantoor J.A. van der Meer is geopend op 01-01-2001 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 1094365. Tot slot vind je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een accountant die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Toch raden we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede afweging te maken is het dan ook handig om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze administratiekantoren een juiste prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het uitbesteed.