error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor J.A. van der Meer of een soortgelijke administrateur voor jouw kan doen?

Om goede offertes in te zien van accountancy kantoren in de buurt van Marrum laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor J.A. van der Meer uit Marrum? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? Administratiekantoor J.A. van der Meer kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze verschillende expertises zoals loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Over accountancykantoor

Administratiekantoor J.A. van der Meer bestaat al sinds 01-01-2001 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het Kamer Van Koophandel nummer: 01094365. Tot slot vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Kosten

Wij snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in jouw beslissingsproces.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt voornamelijk met de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook handig om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor J.A. van der Meer
  • Lage Herenweg 92, 9073GG, Marrum
  • 0518 411110
  • wgmarrum@xs4all.nl
Branche
Boekhouder
KVK
1094365
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2001
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders