error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor J.A. Arends is een boekhoud specialist die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te ontvangen van administratie experts in de buurt van Arnhem laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor J.A. Arends uit Arnhem. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor J.A. Arends neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze meerdere expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor J.A. Arends bestaat al sinds 01-10-1972 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 09037347. Tot slot zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Neem ook andere factoren mee in je beslissingsproces.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een passende offerte op te sturen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een accountant er binnen een jaar uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor J.A. Arends
Branche
Boekhouder
KVK
09037347
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-1972
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders