error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor J. Weijers of een soortgelijke accountant voor jouw kan doen?

Vul je gegevens in en krijg kosteloze prijsopgaven van administratiekantoren in de regio van Amsterdam.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor J. Weijers uit Amsterdam. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor J. Weijers kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de gehele boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Over dit bedrijf

Administratiekantoor J. Weijers is geopend op 29-03-2004 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 34204424. Ook vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Kosten

Je wil misschien niet kiezen voor het administratiekantoor met het minst lage tarief. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Toch raden we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze partners in staat een passende offerte uit te brengen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor J. Weijers
  • Zwarte Pad 24, 1069MN, Amsterdam
  • 020 6671725
Branche
Boekhouder
KVK
34204424
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
29-03-2004
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders