Ontdekken wat Administratiekantoor J. Visser of een vergelijkbare boekhouder voor jouw zaak kan betekenen?

Om op maat gemaakte offertes in te zien van accountancy kantoren in de regio van Wolvega laat jij jouw details achter in het formulier.

Meer over deze accountant

Administratiekantoor J. Visser is opgericht in 17-09-1984 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 01051540. Tot slot vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook handig om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een juiste offerte op te sturen.

Meer weten over Administratiekantoor J. Visser uit Wolvega? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor J. Visser neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Prijzen

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Wel bevelen we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in je keuze.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.