error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor J. Visser of een vergelijkbare boekhouder voor je kan betekenen?

Om passende offertes te bekijken van accountancy kantoren in de omgeving van Haarlem laat je jouw informatie achter in het formulier.

hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor J. Visser uit Haarlem. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor J. Visser neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze meerdere specialismes zoals salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor J. Visser is opgericht in 01-11-1995 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 34093998. Daarnaast vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Wel raden we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze accountants een passende prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een accountant er binnen 12 maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor J. Visser
  • Vondelweg 538, 2026BH, Haarlem
  • 023 5372653
Branche
Boekhouder
KVK
34093998
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-11-1995
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders